DCTR SHOE & ZORGHELD OP SOKKEN GET YOURS NOW

De hele dag comfortabel werken met DCTR SHOE werkschoenen

Comfortabele werkschoenen

Je kent het vast: na een dag flink lopen of lang op je benen staan, doen je voeten aan het einde van de dag behoorlijk pijn. Werk jij in de horeca? Als kapper? Of als tandarts? Bij het uitoefenen van deze beroepen is het belangrijk dat jij de juiste schoen draagt, zodat je pijn aan je voeten, rug of enkels voorkomt. DCTR SHOE is de schoen die optimale steun biedt, een comfortabele pasvorm heeft en dat allemaal in een verantwoord, hip jasje. Hierdoor zal jij geen ongemakken meer ervaren tijdens je werk.

Sale!
DCTR SHOE Easy Walk
Original price was: €119,95.Current price is: €79,95.

Pasvorm en comfort

Onze comfortabele werkschoenen hebben een pasvorm die uitermate geschikt is voor beroepen waarbij je veel moet staan. Door de goede pasvorm zal jij minder snel last hebben van zere voeten, pijnlijke voetzolen, zere hakken, of een pijnlijke rug. Merk jij irritatie bij je hak of hiel? Dan kun jij met ons inlegzolen pakket de pasvorm van jouw werkschoenen nog optimaler voor jouw voeten maken. Daarbij ontvang je ook hielcups, zodat jij zo min mogelijk last ondervindt. Wil je alleen gebruik maken van onze hielcups? Deze zijn ook los te bestellen. Heb je eigen steunzolen? Geen probleem: verwissel de losse zolen met jouw steunzolen. 

DCTR SHOE comfortabele  werkschoenen zijn voorzien van een semi antislip zool. Dit betekent dat onze schoenen in de praktijk zijn getest en daaruit blijkt dat ze niet glad zullen worden als jij op een nat oppervlak staat. Loop jij dus door de keuken, dan hoef je niet bang te zijn dat je zult uitglijden. Hierdoor wordt de kans dat jij je enkels verzwikt een stuk kleiner. Wij hebben onze werkschoenen zodanig ontwikkeld dat ze ultra licht aan jouw voeten zitten. Hierdoor wordt lopen een stuk minder zwaar en vermoeiend.

Verantwoord hip

Bij DCTR SHOE comfortabele werkschoenen moet je niet aan saaie schoenen denken. Onze werkschoenen zijn hippe sneakers, voor zowel vrouwen als mannen. Hierdoor sta jij altijd fashionable op je werk én zul je lekker lopen. Ideaal dus!

Door ons veterpakket bij te bestellen, ontvang jij nog eens acht extra paar veters. Hierdoor kun jij afwisselen tussen kleuren, waardoor jouw werkschoenen perfect bij je outfit matchen.

Onze comfortabele werkschoenen hebben een zwarte kleur, zodat ze bij al jouw werkoutfits passen.

Onze werkschoenen zijn gemakkelijk schoen te maken met alcohol of door gebruik te maken van onze desinfectiespray

Doordat de standaard zolen uit de werkschoenen te halen zijn, kun jij jouw steunzolen gebruiken of gebruik maken van ons zolenpakket!

De sneakers zijn ontwikkeld in samenwerking met Jurgen Stadmüller; orthopedisch schoentechnicus. Hierdoor zijn de schoenen orthopedisch verantwoord.

Voor een hippe en stylisch verantwoorde look onder je uniform broek of in de kleur van het bedrijfslogo kun je een extra set veters aanschaffen.

Neem jij voor jouw bedrijf minimaal 20 paar af? Dan bieden wij jou de mogelijkheid voor een voetencheck in nauwe samenwerking met Stadtmüller.

KLANTVERHAAL

Logo De Sukerieje

"Geen pijnlijke voeten meer na het werk"

Ik ben fan van het eerste uur. Door mijn vak als chef-kok maak ik lange dagen in de keuken. In het verleden had ik veel pijn aan mijn hak door hielspoor en lange dagen waarop ik veel moet staan en lopen.

Sinds ik DCTR SHOE draag zijn deze klachten verleden tijd en heb ik geen pijn en hielspoor meer. De schoenen zijn comfortabel en doen wat wordt beloofd: maximaal comfort in een hip jasje.

– Martijn, chef-kok bij restaurant Sukerieje

DCTR SHOE