DCTR SHOE heeft vakantie van 11 juli tot 29 juli. Alle bestellingen worden op 30/7 verwerkt.

Pijnloos patiënten helpen met DCTR SHOE zorgschoenen

Zorg schoenen

Ken je dat? Passie voor je werk, maar na een week hard heen en weer hollen hebben jouw voeten het zwaar te verduren. Je krijgt last van zere voeten, hakken of rug. Je schoenen bleken toch niet zo comfortabel, als toen je ze aan het begin van de dag aantrok. In de zorg is het daarom extra belangrijk dat jij de juiste schoenen draagt. DCTR SHOE is de schoen die optimale steun biedt, een comfortabele pasvorm heeft en dat allemaal in een verantwoord, hip jasje. Hierdoor zal jij geen ongemakken meer ervaren tijdens je werk.

Pasvorm en comfort

Onze schoenen voor de zorg hebben een comfortabele pasvorm die geschikt is voor alle voettypes. Door de goede pasvorm zal jij minder snel last hebben van zere voeten, pijnlijke voetzolen, zere hakken, of een pijnlijke rug. Merk jij irritatie bij je hak of hiel? Dan kun jij met ons inlegzolen pakket de pasvorm nog optimaler voor jouw voeten maken. Daarbij ontvang je ook hielcups, zodat jij zo min mogelijk last ondervindt. Heb jij liever alleen hielcups? Deze zijn ook los te bestellen! Heb je eigen steunzolen? Geen probleem: verwissel de losse zolen met jouw steunzolen. 

DCTR SHOE zorg schoenen zijn voorzien van een semi antislip zool. Dit houdt in dat onze schoenen getest zijn in de praktijk en niet glad worden door natte oppervlakken. Daarnaast geven de semi antislip zolen een beter grip tijdens het lopen. Hierdoor wordt de kans dat jij uitglijd of je enkels verzwikt een stuk kleiner. Wij hebben onze zorg schoenen zodanig ontwikkeld dat ze ultra licht aan jouw voeten zijn. Hierdoor wordt lopen een stuk minder zwaar en vermoeiend.

Verantwoord hip

Bij DCTR SHOE schoenen voor de zorg moet je niet aan saaie ziekenhuis schoenen denken. Onze zorg schoenen zijn hippe medische sneakers, voor zowel vrouwen als mannen. Door ons veterpakket bij te bestellen, ontvang jij nog eens acht extra paar veters. Hierdoor kun jij afwisselen tussen kleuren, waardoor jouw zorg schoenen perfect met je outfit matchen.

Wat vinden anderen van DCTR SHOE?

Onze zorgschoenen zijn ultra licht, waardoor jij meer comfort en minder klachten ervaart. 

DCTR SHOE schoenen voor de zorg zijn ontwikkeld in samenwerking met Jurgen Stadmüller; orthopedisch schoentechnicus. 

Onze DCTR SHOE zorg schoenen hebben een witte kleur, die perfect onder jouw bedrijfsoutfit. 

Hygiëne in de zorg zijn belangrijk. Onze schoenen zijn makkelijk schoon te maken met alcohol of onze desinfectiespray

Wil jij jouw zorgschoenen nog unieker maken? Met ons veterpakket krijg jij acht extra kleuren veters!

Bij een minimale afname van 20 paar, heb je de mogelijkheid tot een voetencheck. Dit doen wij in samenwerking met Stadtmuller Orthopedie.

KLANTVERHAAL

"Geen pijnlijke voeten meer na het werk"

Als verpleegkundige op de SEH loop ik erg veel en daarom ben ik super blij met deze schoenen. Ze bieden mij een goede ondersteuning vooral onder mijn hak, zijn licht qua gewicht en door de combinatie van de breedte van de schoen en het materiaal ervaar ik geen klachten van mijn hallux valgus.  

Het materiaal van de schoen zorgt ervoor dat ik de schoen goed kan reinigen, iets wat met mijn werk vaak echt nodig is.

– Gwen, SEH verpleegkundige Utrecht

DCTR SHOE