DCTR SHOE & ZORGHELD OP SOKKEN GET YOURS NOW

Geef jouw voeten extra ondersteuning met het steunzolenpakket

Maatwerk zolen

Hebben jouw voeten extra aandacht  en ondersteuning nodig dan wat een normale schoen biedt? DCTR SHOE is geschikt voor alle voettypes: ons inlegzolen pakket is speciaal voor holvoet, doorgezakte voeten, platvoeten, hielspoor en achillespees klachten.

Holvoet / doorgezakte voet

Veel voorkomende voetklachten bij holvoet zijn: pijn bij het afwikkelen van de voet, pijnklachten in de voor/midden voet, peesklachten aan de onderzijde van de voet of pijnklachten bij de wreef. In dit geval is de gele zool van het maatwerk zoolpakket de geschikte zool voor jou. Deze inlegzool geeft opvulling en ondersteuning aan het voetgewelf en zorgt voor lichte hielheffing.

Afbeelding onderkant voet - voetklachten

Platvoet

Veel voorkomende klachten bij platvoet zijn: een verminderde afwikkeling van de voet, knieklachten, rug-, nek-, hoofdpijn en voorvoetpijn. De oranje zool verminderd de druk en demping die jij wel zult ervaren bij een normale zool.

Afbeelding onderkant voet - voetklachten

Hielspoor / achillespees klachten

Veel voorkomende klachten bij hielspoor zijn: een stekende pijn in de onderzijde van de hak en pijn ter hoogte van de achterzijde van het hielbeen. In dit geval zal de gele zool helpen de hielspoor te ontlasten.

Afbeelding onderkant voet - voetklachten

Hielcups

Naast maatwerk inlegzolen bevat het zolenpakket ook een set hielcups. Hielcups zorgen voor schokdemping, drukverdeling en steun van de hak. Hielcups zijn speciaal geschikt voor hielklachten, achillespeesklachten, beenlengteverschil en artrose in het enkelgewricht.

DCTR SHOE ZOLENPAKKET
DCTR SHOE