DCTR SHOE heeft vakantie van 11 juli tot 29 juli. Alle bestellingen worden op 30/7 verwerkt.

Download hier onze algemene voorwaarden.

VOORWAARDEN RETOURNEREN DCTR -SHOE

Retourneren kan alleen middels het geprinte retour formulier deze is te downloaden via de website. Zonder dit formulier kan er niet geretourneerd worden.

Schoenen kunnen gedurende 14 dagen na aankoop worden geretourneerd.

De verwerking van een retourzending kan tot aan 14 werkdagen duren. Wanneer je retourzending is verwerkt wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens.

Dit is alleen mogelijk indien de schoenen ongedragen zijn, in originele staat, originele onbeschadigde doos en voorzien zijn van de originele labels. Daarnaast moeten de 3 inlegzolen en 2 maten heel-cups  aanwezig zijn in de schoenendoos.

Wanneer schoenen gedragen, niet in originele staat zijn of zonder labels worden geretourneerd is retourneren niet mogelijk en wordt het aankoopbedrag niet teruggestort.

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden je daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen.

Om te kunnen retourneren mag DCTR SHOE  absoluut niet in het ‘’ werkveld’’ gebruikt zijn, dit i.v.m. hygiëne. Schoenen met gebruikssporen kunnen dan ook niet geretourneerd worden.

Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

BETALEN

Betaling kan alleen via de website plaatsvinden. Retourkosten zijn voor de klant.

LET OP: De transactiekosten van EUR 3,96 voor het achteraf betalen met Klarna blijven altijd open staan, ook al heb je jouw bestelling geretourneerd. Deze kosten zijn voor de klant

VERZENDEN

Het pakket wordt verzonden met PostNL, je ontvangt na het verzenden een Track & Trace code om je pakket te volgen.

De levertijd van DCTR SHOE is 5 werkdagen. 

VOORWAARDEN KLARNA

Lees hier de privacy verklaring vanuit Klarna.

DCTR SHOE